- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 25 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 37 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Bujón průměr (hotový) | 100 |
Dochucovadla:
kari, pepř
Energetická hodnota celkem: 1223 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji společně s cibulí na proužky, okořeníme kari, pepřem, přidáme rýži a zalijeme bujónem. Dusíme asi 20minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






